Anasayfa > Ürünler > PUR Enjeksiyon Köpüğü Reçineleri

PUR Enjeksiyon Köpüğü Reçineleri

Suyun hızlı durdurulması için PUR enjeksiyon köpük reçineleri


PUR enjeksiyon köpük reçineleri (SPUR), çatlakları onarırken suyu hızlı ve geçici olarak durdurmak için kullanılır. Enjeksiyon köpük reçinesi özellikle hacimde güçlü bir artışla karakterize edilir. Baraj inşaatı, tünel inşaatı veya köprü ve özel temel mühendisliğinde sıklıkla olduğu gibi, ağır basınçlı sularda da kullanılabilir.

WEBAC reaktif reçineleri beton, çelik, duvar harçları, folyolar ve kablo kaplamalarıyla uyumludur. WEBAC PUR enjeksiyon köpük reçineleri aynı zamanda binalar için tipik konsantrasyonlarda binalara zararlı olan tuzlara, alkalilere ve asitlere karşı da dayanıklıdır. Kalıcı sızdırmazlık için 2K SPUR, PUR enjeksiyon reçineleri ile yeniden enjekte edilir .

Ürünler

Enjeksiyon köpük reçinelerinin uygulanması


Enjeksiyon basıncı bina yapısının niteliğine ve durumuna, hidrodinamik ve hidrostatik koşullara ve istenen dolum seviyesine bağlıdır. Enjeksiyonu aralıklarla yapın.

Dolayısıyla malzemenin reaksiyonundan sonuçlar çıkarılabilir; G. Enjeksiyon prosesine devam edilip edilmeyeceğine veya durdurulup durdurulmayacağına ilişkin yüzey ortaya çıkışı.

Reaksiyon hızı, malzemenin ve yapısal elemanın sıcaklığından etkilenir: daha yüksek sıcaklıklar hızlanır, daha düşük sıcaklıklar reaksiyonu yavaşlatır. Yalnızca saf WEBAC PU enjeksiyon köpük reçinelerini enjekte edin. Temizlik maddeleri veya diğer yabancı maddelerin kalıntılarından arınmış olmalıdırlar.

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin ?
Ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

+90 530 483 66 66
     +90 533 420 13 98

[email protected]