Ürünler > Enjeksiyon Tüpleri > WEBAC ® Enjeksiyon Tüpleri

WEBAC ® Enjeksiyon Tüpleri
WEBAC ® Enjeksiyon Boruları, enjeksiyon reçineleriyle birlikte beton yapıdaki inşaat derzlerinin sızdırmazlığı için esnek bir sistemdir.

Uygulama Aralığı


  • Beton yapılarda inşaat derzlerinin sızdırmazlığı (Ulusal Test Sertifikası)
  • Beton bina yapılarının yapısal, elastik veya yapıştırma montajı
  • Derz bantlarının veya derz plakalarının ek sızdırmazlığı

Özellikler


  • Her seviyede ve açıda kolay ve hızlı kurulum
  • Optimum boru boyutlandırması sayesinde minimum enjeksiyon reçinesi tüketimi

WEBAC Enjeksiyon Tüpleri: inşaat derzlerinin sızdırmazlığı, beton elemanların yapısal yapıştırılması


WEBAC Enjeksiyon Tüpleri, uygun WEBAC PU enjeksiyon reçineleriyle birlikte esnek ve güvenilir bir sızdırmazlık sistemi sunar. Beton yapılardaki inşaat derzlerinin yalıtımı ve beton elemanların yapısal veya esnek yapıştırılması için uygundurlar. WEBAC enjeksiyon hortumları aynı zamanda genleşme derzlerindeki derz bantlarının ve betondaki inşaat derzlerindeki derz bantlarının veya derz plakalarının inşaat sonrası sızdırmazlığı için de kullanılabilir. WEBAC Enjeksiyon Boru sistemlerinin uygulama aralıkları arasında su depoları ve kanalizasyon arıtma havuzları (“beyaz tanklar”, su geçirmez beton tanklar), yer altı otoparkları, tüneller ve metrolar, köprü inşaatları (bağlantı noktaları), yığma barajlar ve elektrik santralleri yer alır.

Enjeksiyon hortumları iki versiyonda mevcuttur

WEBAC iki tip enjeksiyon hortumu sunmaktadır:

– WEBAC ® Enjeksiyon Tüpü AB, PVC bazlı tek duvarlı bir tüptür. İçeriden dışarıya doğru hafifçe sivrilen açıklıklar veya yuvalar bulunur. Açıklıklar geometrileri nedeniyle kapanır ve çimento hamurunun taşıma kanalına nüfuz etmesini etkili bir şekilde önler. WEBAC ® Enjeksiyon Borusu AB , su geçirmez betondan yapılmış bina yapılarındaki inşaat derzlerinin sızdırmazlığı için WEBAC ® 1403P/ WEBAC ® 1405 PU enjeksiyon reçineleri ile birlikte kullanıma yönelik ulusal bir test sertifikasına sahiptir .

– WEBAC ® Enjeksiyon Tüpü Tip 2, kumaşla kaplanmış bir enjeksiyon tüpüdür. Düzenli aralıklarla çıkış açıklıkları bulunan, esnek, basınca dayanıklı bir iç hortumdan oluşur. Bu destek hortumu çift kumaşlı bir manşonla donatılmıştır. Bu manşon beton dökümü sırasında suyun ve çimento hamurunun nüfuz etmesini önler. WEBAC Enjeksiyon Borusu Tip 2 , yüksek su nüfuz direncine sahip beton elemanlardaki inşaat derzlerinin sızdırmazlığı için WEBAC ® 1405 ile birlikte kullanıma yönelik ulusal bir test sertifikasına sahiptir .

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin ?
Ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

+90 530 483 66 66
     +90 533 420 13 98

[email protected]