HİZMETLERİMİZ

HİZMETLERİMİZ

Arden Yalıtım Teknolojileri
Profesyonel Yalıtım Çözümleri

Tünel, Maden, Hes ve Sanayi tesislerinden depolama alanlarına kadar geniş bir yelpazede endüstriyel yalıtım hizmetleri sunuyoruz. Yüksek sıcaklık, kimyasal etkileşimler ve diğer endüstriyel risklere karşı dayanıklı kalıcı çözümlerle iş sürekliliğinizi güvence altına alıyoruz.

Firmamız, yenilikçi yaklaşımı, kaliteli malzemeleri ve uzman ekibi ile sizlere mükemmel yalıtım çözümleri sunmayı taahhüt eder. İhtiyaçlarınıza uygun özelleştirilmiş çözümler için bize başvurun ve sizi en iyi alternatif çözümlerimizi sunalım.

Webac Ürünleri

40 yılı aşkın bir süredir yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Webac, 50 den fazla ülkede ürün satışı gerçekleştirmektedir.

Türkiye’de Arden Yalıtım distribütörlüğü üzerinden satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdürmektedir.

Webac ürünleri Almanya’da ki fabrikasın CE sertifikasına uygun olarak üretilmektedir.

Su yalıtımı ve yenileme için kişiye özel, uzun ömürlü ve çevre dostu çözümler sunmaktadır.

WEBAC, müşterileri ve iş ortaklarını baştan sona sahada da başarılı bir şekilde desteklemektedir; ulusal ve uluslararası düzeyde seminer ve eğitimler düzenlemektedir.

Sika AG, inşaat sektöründe ve motorlu taşıt endüstrisinde yapıştırma, sızdırmazlık, sönümleme, takviye ve koruma için sistem ve ürünlerin geliştirilmesi ve üretiminde lider konumda olan özel bir kimyasal şirketidir.

Sika’nın dünyanın 100 ülkesinde şubesi vardır ve 300’den fazla fabrikada üretim yapmaktadır. Sika, 25.000′ den fazla kişiyi istihdam ediyor ve 2019 mali yılında 8.1 milyar CHF satış gerçekleştirdi.

2019’un sonunda Sika, çığır açan yeni bir yapıştırıcı teknolojisi için İsviçre Teknoloji Ödülü’nü kazandı.